کشور مرتبط

ويزاي سنگاپور:
مدارك مسافر جهت اخذ ويزا :
  • 1.اسكن پاسپورت با كيفيت بالا و حداقل 7 ماه اعتبار ،اسكن عكس با كيفيت ،رزرو بليط
  • 2.اسكن ها بايد با فرمت JPG باشد.
  • 3.اگر مسافر ها چند نفر مرد مجرد باهم باشند اطلاعات زير نياز مي باشد: تاريخ سفر-مدت اقامت –محل اقامت در سنگاپور –شماره تلفن در ايران و سنگاپور – شغل و زمينه شغلي دقيق
  • 4.در صورتيكه مسافر براي كنفرانس يا سمينار سفر مي كند نام دقيق كنفرانس و محل برگزاري و اسكن مدارك دانشگاهي يا كنفرانس الزامي مي باشد .

ويزاي سنگاپور

قابل توجه:
پايتخت كشور سنگاپور ،خود سنگاپور و واحد پول آن دلار سنگاپور است و در ايران سفارتخانه ندارد.
مقدمه ويزاي سنگاپور :
ويزاي توريستي سنگاپور 2 ماه اعتبار دارد و مسافر به 2 بارورود در آن 2ماه مجاز است و در هر بار ورود مي تواند 14 روز اقامت داشته باشد . ويزا سنگاپور به صورت استيكر (ليبل) است كه بعد از صدور در اداره سنگاپور به ايران ارسال خواهد شد. مسافر مي تواند ويزاي سنگاپور را درتهران يا كوالالامپور يا خود سنگاپور دريافت كند ولي پيشنهاد مي شود كه درتهران دريافت كند . درصورت صادر شدن ويزاي يكبار ورود از سوي اداره مهاجرت آژانس برج هيچ گونه مسئوليتي را قبول نمي كند.
انواع ويزا:
  • 2ماه اعتبار توريستي دبل عادي
  • 14 روزه توريستي 2بار ورود فوري
اطلاعات بيشتر :
نوع ويزانرخ ويزامدت زمان آماده شدن ويزا
2ماه اعتبار توريستي دبل عادي80$15 تا 20 روز كاري
14 روزه توريستي 2بار ورود فوريبا هماهنگيبا هماهنگي
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي برج محفوظ مي باشد.